Βυθίστε το Mont d'Or στη κρύα νερό για ένα τέταρτο της ώρας, μέσα στη συσκευασία του.
· Δημιουργήστε μια τρύπα μερικών εκατοστών διαμέτρου στο κέντρο του τυριού μέχρι την κρούστα.
· Άλλη μέθοδος: περιτυλίξτε τη συσκευασία του Mont d'Or με αλουμινόχαρτο αφού έχετε σκάψει το κέντρο.
· Σε κάθε περίπτωση, ρίξτε λευκό ξηρό κρασί από το Jura.
Οι πίνακες είναι σχεδιασμένοι για να τοποθετούνται στις σχάρες ωρίμανσης, αλλά και σε άλλες βάσεις όπως η σειρά μας Sanair.
Οι πληροφορίες γράφονται με έναν σβηστό μαρκαδόρο.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Έλεγχος της ωρίμανσης των τυριών
ΥΛΙΚΑ: - Εγχυτές από πολυπροπυλένιο κοπολυμερούς με χρωστική τροφίμων - Ανακυκλώσιμα υλικά
Καρότα*(72%), Μπλε ντ'Οβερν* AOP (παστεριωμένο γάλα αγελάδας) (14%), αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί), ηλιέλαιο*, κρεμμύδια*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, ξίδι μηλίτη*, μαύρο πιπέρι*
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φρέσκο ψωμί, για συνοδεία λαχανικών ή γκρεσίνι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 677 kJ (163 kcal)
Λίπη: 13,3g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 3,8g
Υδατάνθρακες: 6,6g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 4,5g
Πρωτεΐνες: 3,2g
Αλάτι: 1g
Πολύ χρήσιμο για τη διατήρηση του τυριού στο τραπέζι και την ωρίμανσή του... χωρίς κίνδυνο από μύγες, έντομα, ...
Μήκος: 40 εκ
Πλάτος: 27 εκ
Ύψος: 17 εκ
Συστατικά: Κολοκύθα Butternut* (61%), Τυρί Fourme de Rochefort* (14%) (γάλα αγελάδας*, αλάτι, πυτιά), νερό μαγειρέματος, λάδι ηλιόσπορου*, κρεμμύδι*, ξίδι μήλου*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, μοσχοκάρυδο*.
* Συστατικό προερχόμενο από Βιολογική Γεωργία - αλλεργιογόνο
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψημένου ψωμιού, μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 636 kJ (154 kcal)
Λίπη: 13,2g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 4,4g
Υδατάνθρακες: 4,5g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 1,5g
Πρωτεΐνες: 4,3g
Αλάτι: 0,9g
Καρότα*(78%), Χυμός πορτοκαλιού*(8%), παρθένο ηλιέλαιο*, κρεμμύδια*, χυμός λεμονιού*(3%), αλεύρι ρυζιού*, αλάτι, κύμινο*, πάπρικα*, μαύρο πιπέρι*.
*Συστατικά προερχόμενα από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Κατάλληλο για vegans
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού με αποξηραμένα φρούτα (ψωμί με σταφίδες, ψωμί με σύκα...)
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 378 kJ (91 kcal)
Λίπη: 5,4g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,6g
Υδατάνθρακες: 8,4g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 5,7g
Πρωτεΐνες: 0,9g
Αλάτι: 0,7g
Συστατικά: Μαγειρεμένες κόκκινες φακές* (65%), νερό μαγειρέματος, γάλα καρύδας* (7%) (εκχυλίσματα καρύδας*, νερό, γκουάρ*), ηλιέλαιο*, κρεμμύδι*, χυμός λεμονιού*, αλάτι, σκόρδο*, μπαχαρικά*.
* Συστατικό προερχόμενο από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Συμβουλή χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψημένου ψωμιού, μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 615 kJ (147 kcal)
Λίπη: 7,8g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 2g
Υδατάνθρακες: 11g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,6g
Πρωτεΐνες: 6,5g
Αλάτι: 0,7g
Πολύ χρήσιμο για τη διατήρηση του τυριού στο τραπέζι και την ωρίμανσή του... χωρίς κίνδυνο από μύγες, έντομα, ...
Μήκος: 40 εκ
Πλάτος: 27 εκ
Ύψος: 17 εκ
Ομοιόμορφη ανάμειξη και αποκοπή κατάλληλη για την τεχνολογία τυροκομίας, επιτρέποντας την αποστράγγιση των κόκκων του τυροπήγματος
Όγκος από 2000 έως 10 000 λίτρα
Θέρμανση με ζεστό νερό ή ατμό
Χειροκίνητη εκροή ορού
Δυνατότητα ενσωμάτωσης συνταγών παραγωγής
Δυνατότητα πλήρωσης από το κάτω μέρος
Κουβές κατασκευής για μικρούς όγκους, σωληνωτή καλουπώτρια, μεταφορική ταινία καλουπώματος ή ακόμα και ταινία αποστράγγισης, τα προϊόντα μας είναι προσαρμοσμένα στην τεχνολογία των μαλακών ζυμών. Η μορφή τους καθορίζεται ακριβώς ανάλογα με τα έργα και τις δυνατότητες παραγωγής των πελατών μας.
Το τυρί του καλοκαιριού παράγεται από τους βοσκούς, οι οποίοι μετακινούν τα κοπάδια τους για 3 μήνες σε υψηλές ορεινές περιοχές των Πυρηναίων.
Σε αυτές τις υψομετρικές ζώνες (1200 έως 2300μ), η παρούσα χλωρίδα (θυμάρι, γλυκόριζα κ.λπ.) του προσδίδει ένα μοναδικό, φρουτώδες άρωμα και γεύση.
Πουλάμε και παραδίδουμε σε όλη τη Γαλλία.
Μία από τις δραστηριότητές μας είναι η ανακαίνιση ειδικών μηχανών ώστε να πληρούν τις τρέχουσες προδιαγραφές:
Ηλεκτρική συμμόρφωση
Μηχανικές προστασίες (περίβλημα)
Προδιαγραφές CE
Από την ίδρυση της εταιρείας, παρέχουμε στους φορείς του κόσμου του τυριού, από τον αγρότη μέχρι τον βιομηχανικό όμιλο…
Οι υφασμένες ύλες, από φυσικές ή συνθετικές ίνες, κόβονται και ράβονται κατά παραγγελία, ανταγωνίζονται στη συγκεκριμένη χρήση που ζητά ο πελάτης.
Από την ίδρυση της εταιρείας, παρέχουμε στους παράγοντες του κόσμου του τυριού, από τον αγρότη μέχρι την βιομηχανική ομάδα...
Οι υφασμένες ύλες, από φυσικές ή συνθετικές ίνες, κόβονται και ράβονται κατά παραγγελία, ανταγωνίζονται στη συγκεκριμένη χρήση που ζητά ο πελάτης.
Από την ίδρυση της εταιρείας, παρέχουμε στους φορείς του κόσμου του τυριού, από τον αγρότη μέχρι τον βιομηχανικό όμιλο...
Οι υφασμένες ύλες, από φυσικές ή συνθετικές ίνες, κόβονται και ράβονται κατά παραγγελία, ανταγωνίζονται στη συγκεκριμένη χρήση που ζητά ο πελάτης.
Αποστράγγιση του τυριού μεταξύ της αποστράγγισης της δεξαμενής και της τοποθέτησης σε καλούπι
Ουρά από κυπρίνο που επιτρέπει ομοιόμορφη κατανομή του τυριού στον διανομέα
Μήκος και πλάτος προσαρμοσμένα στην τεχνολογία τυροκομίας
Χαλί από υφασμένο πολυεστέρα
Μεταβλητή ταχύτητα
Κάλυψη του χαλιού με πλευρική θύρα πρόσβασης για Καθαρισμό Εντός Θέσης (NEP)
Με παράδοση και με γεύση στην πρόκληση, σχεδιάζουμε, κατόπιν αιτήματος, ειδικές μηχανές που καλύπτουν τις συγκεκριμένες χειροτεχνικές ή βιομηχανικές ανάγκες σας, ακόμη και εκτός τυροκομίας. Οι λύσεις πλυσίματος μας είναι επίσης εφαρμόσιμες σε αυτές τις μηχανές.
Συνεχής χύτευση σε ατομικές φόρμες ή μπλοκ φόρμες
Τυριά διαμέτρου 90 έως 300 mm
Χύτευση υπό ορό
Ταχύτητα χύτευσης προσαρμοσμένη στη μορφή
Απλή αλλαγή μορφής
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε δεξαμενές για την παραγωγή γιαουρτιού, που προορίζονται ειδικά για την παραδοσιακή παραγωγή (μικρές ποσότητες), προκειμένου να διευκολύνουμε και να υποστηρίξουμε την διαφοροποίηση των παραγωγών.
Περιστροφική ή επιφανειακή ανάμειξη προσαρμοσμένη στην τεχνολογία τυροκομίας που επιτρέπει την επικάλυψη των κόκκων
Ημι-κυλινδρική δεξαμενή με γεωμετρική αποκοπή και ήπια ανάμειξη
Όγκος από 2000 έως 6000 λίτρα
Αυτόματη πλευρική και διαμήκης αποκοπή
Δυνατότητα αυτόματης εκροής ορού
Συνταγές παραγωγής με διαχείριση μέσω ζυγών ή αισθητήρων πίεσης
Καθαρισμός Εντός Θέσης (NEP)
Δυνατότητα πλήρωσης από το κάτω μέρος